De ce suportam?

De ce suportam? De ce vorbim, discutam si scriem cand moral e sa punem mana pe bate, rangi si topoare si sa impartim justitia in stanga si in dreapta? Protestele nu-s suficiente. Cateodata trebuie pur si simplu sa pui mana pe o sticla incendiara, sa o aprinzi si sa o arunci spre cineva sau spre ceva. Asa nu se mai poate trai.

Am incercat. AM Incercat sa credem in libertati, valori, sisteme. AM gresit si ne cerem scuze celor pe care i-am determinat sa-si inhibe pornirile violente incercand sa-i convingem sa astepte, sa creada in schimbare. Asa nu se mai poate. Criminalii sunt pretutindeni.Totul se impute de sus. Webul devine un veceu - de parca 80% din internet is bannerele si spamul!
Nu exista schimbare. Schimbarea o faci tu. Viitorul il faci tu. Dar nu ca ei. Nu cu vorbe. Nu cu vise. Ci cu fapte. Protestati acum! Concret. Loviti, si veti fi mantuiti.

In toata mizeria asta stam cateodata si ne intrebam... chiar avem noi nevoie de o vacanta? Da, noi astia - comitetul! Nu ar trebui sa fim si noi acolo, pe metereze, sa luptam, sa ne agitam, sa ne batem ca toata lumea? Sa dam in cap "agresorilor" si sa tinem cu dintii de drepturile noastre?
     Dreptul la decenta.
     Dreptul de a avea un web curat...

No comments:

Post a Comment