Penibilitate dusa la extrem

Gabriela Cristea si Marcel Toader se impaca? Ei, dar de ce  ma mai mira? De cateva saptamani, pe orice post de televiziune te-ai uita, dai de acelasi scandal mediatic intre cei doi protagonisti. Iti vine sa iti dai cu telecomanda de cap! Vii acasa de la serviciu si nu gasesti la ce sa te mai uiti. La emisiunea lui Maruta este invitat unul, la emisiune Simonei Gherghe il vedem pe celalalt, seara la Capatos, pe Acasa Tv, pe Kanal D...oriunde te-ai uita gasesti pe cate unul dintre ei sau daca nu, se comenteaza subiectul relatiei celor doi. Este o porcarie! De ce, oare, m-ar interesa pe mine ce se mai intampla in viata lor? De ce, oare, trebuie sa-i vad chilotii si sutienele femeii pe la tv, patul in care au dormit, rochiile si costumele...de ce trebuie sa suporte ochii si urechile mele toate astea? Sunt constienta ca toate emisiunile astea fac un rating fantastic...dar, chiar in halul asta, trebuie sa suportam toata mascarada asta?

Oameni buni, treziti-va la realitate si nu va mai uitati la astfel emisiuni! Ce-i drept, trebuie sa avem si subiecte de discutie cand ne intalnim cu prietenii, dar daca nu ne oprim acum o sa avem parte de tot mai multa balacareala la tv. Maine-poimaine, o sa dispara orice urma de bun simt si educatie datorita acestor emisiuni. Ba mai nou, am observat de ceva timp ca pana si filmele difuzate in timpul zilei au bulina cu 12. Am inteles - seara e ok sa ceri acordul parintilor ca sa te uiti la o emisiune ori la film, dar, si ziua?  Ziua nu sta nimeni sa te supravegheze. Si uite asa, mai toata generatia actuala si cea viitoare nu va mai sti cum sa distinga ce trebuie sa faci in viata de ceea ce nu trebuie facut.

In fine, deviem prea mult de la subiect. Vorbeam despre impacarea celor doi. Desi se chinuie, chipurile, sa ascunda tot mai mult faptul ca exista loc de impacare, permiteti-mi sa nu ii cred pe cuvant. Cred ca tot circul asta nu este mai mult decat o chestiune de marketing, de a reveni pe piata mondena, pentru ca, sa fim seriosi, Gabriela a lipsit o perioada de timp iar pe Marcel Toader, nu multi il cunosteau de la inceput. Asa a aparut povestea cu divortul. Am inteles ca vrei sa te stie lumea, dar vino frate cu ceva original! Vino cu o inventie, cu o lansare de carte sau un album muzical, vino cu ceva care sa ne incante auzul si privirea. Nu veni sa-ti speli rufele in public, si apoi revii si te plangi ca esti agasat de ziaristi si depasit de toata zituatia. Sa fim seriosi...nu ne intereseaza nimic din toate astea.

Oricum, cred ca ma razvratesc degeaba. Scandalul n-o sa dispara niciodata, pentru ca vinde cel mai bine. Cu totii stim asta. Nu pot decat sa raman cu parerile mele si sa schimb postul cand ceva ma nemultumeste sau, poate, o sa incep sa citesc o carte. Recomand, cu drag...

No comments:

Post a Comment