Ce sacrificii ai face pentru o viata mai buna?

Toti ne dorim o viata mai buna. Si fiecare trage din greu pentru a nu duce lipsuri. Sau macar pentru a avea un trai decent. Insa se prea poate ca unii dintre noi sa fim nevoiti sa facem niste sacrificii pentru a ajunge mai sus acolo unde ne dorim. Doar ca pentru asta e nevoie sa risti anumite lucruri, sa renunti la vise care poate iti faceau placere.
 
Eu in drumul meu pana aici nu prea ma sacrificat nimic. Poate si pentru ca nu am o cariera extraordinara. Insa cei care vor sa ajunga sus de tot, sigur fac numeroase sacrificii. Poate unii se despart de familii, pentru a merge peste mari si tari. Sau altii renunta la iubiri puternice fiindca nu se potrivesc in drumul lor spre succes. Doar ca uneori si orgoliul, te poate face sa renunti la lucruri importante. De aceea, dupa parerea mea sacrificiile si orgoliile merg mana in mana. Sunt persoane care poate isi doresc o cariera, bani multi, insa nu pot avea familia. Sincera sa fiu nu as vrea sa fiu in locul acelor oamnei. E destul de trist sa ajungi acasa de la munca intr-o incapere goala. Sau sa zbori din flaore in floare.
 
Probabil ca sunt si cazuri in care succesul, cariera si familia se imbina perfect. Si ma bucura treaba asta nespus de mult. Inseamna ca sunt si oameni cumpatati care stiu sa-si aranjeze viata.

No comments:

Post a Comment