Ce trebuie sa stii daca vrei sa lucrezi intr-un cazino

Piata jocurilor de noroc pare sa fie din ce in ce mai infloritoare in Romania, un studiu de piata aratand ca, tara noastra detine cele mai multe sali de jocuri de noroc si de aparate electronice din Uniunea Europeana.

In contextul dezvoltarii acestei piete a jocurilor de noroc, firesc este ca si piata locurilor de munca din domeniu sa devina una din ce in ce mai cautata de catre tinerii care sunt atrasi sa lucreze in aceasta piata. Pentru a ajunge sa lucrezi intr-un cazino este nevoie sa urmezi un curs ce tine aproximativ 7 saptamani, insa din momentul in care ati reusit sa va angajati in acest domeniu este necesar sa stiti ca regulile sunt cat se poate de stricte. Zambetul este vital trebuie sa fiti pregatiti sa stati cam 8 ore pe zi in picioare in jurul mesei si sa dati dovada de vigilenta, sa vorbiti frumos si mai ales numai cand e cazul sa explicati regulile jucatorilor, dar cea mai importanta regula este aceea a pastrarii confidentialitatii asupra informatiilor ce-i vizeaza pe jucatori.

O alta regula de baza pe care tinerii aspiranti la un job in domeniul cazinourilor, este cunoasterea unei limbi de circulatie internationala, de regula engleza, caci in cazinouri se perinda diverse nationalitati precum arabi, chinezi, americani, oameni ce vin din tari cu un anumit potential economic si care sunt dispusi sa-si cheltuiasca banii in astfel de locuri.

Tinerii care deja lucreaza in domeniul acesta spun ca daca iti doresti poti dezvolta o cariera intr-un cazino, avand posibilitatea de a avansa de la dealer, la supervizor, la asistent manager pentru ca in cele din urma sa ajungi la stadiul de manager, pe masura ce creste experienta si functia, creste si salariul. Salariul pe care un tanar ce alege sa lucreze intr-un cazino,  il castiga este in medie de 300 de euro, la care se adauga si sporurile de noapte. Insa, daca stii cum sa te comporti sau cum sa feliciti jucatorul poti beneficia de un castig consistent la finalul jocului te poti alege si cu bonusuri bogate sau cu bacsisuri frumoase.

Abordarea unei astfel de meserii poate fi una destul de avantajoasa si pentru cei ce aleg sa plece in strainatate, in ultima vreme existand o multitudine de anunturi ce privesc anagajarile pe vase de croaziera in domeniul acesta.

No comments:

Post a Comment