De ce sa alegeti Maldive pentru luna de miere

Insulele Maldive reprezinta o evadare romantica intr-un decor ce te invaluie de parfum exotic, insa totul poate parea si mai frumos in momentul in care pasesti pe acest taram alaturi de jumatatea vietii tale.
 
Luna de miere Maldive va fi cu siguranta o experienta de neuitat pentru fiecare dintre voi, posibilitatile de recreere fiind nenumarate ridicandu-se la cele mai inalte standarde. In primul rand este necesar sa stiti pentru viitoarea dumnevoastra plecare in Maldive, ca nu aveti nevoie de o viza speciala, prezentarea pasaportului valabil pe urmatoarele 6 luni din momentul intrarii in tara fiind indeajuns. Un alt lucru demn de luat in seama il reprezinta religia locuitorilor din Maldive, ei fiind in mare parte de origine islamica, tocmai de aceea in perioada Rammadamului oportunitatile de a va petrece timpul sunt mai restranse. O alternativa de petrecere a catorva ore de neuitat o reprezinta alegerea unei croaziere de cateva zile in care ve-ti avea ocazia de a observa o specie de balena, cea albastra, spectacolul acvatic oferit de catre aceasta fiind unul unic. Este une moment cu care greu va mai intalniti in alte locatii in care ati putea merge, Maldivele fiind cunoscut ca printre primele 5 destinatii de top in ceea ce priveste organizarea acestor tipuri de croaziere.

Un alt sport pe care il puteti practica in Maldive imbinand perfect distractia cu imbogatirea cunostintelor generale il reprezinta scufundarile, dar nu orice tip de scufundari, ci acelea cu ajutorul unui submarin. Acestea se organizeaza pentru a putea observa spectacolul unic oferit de adancurile oceanului dar si diversele specii de pesti tropicali si corali.

Daca sunteti doua firi active, si indragiti sporturile nautice extreme, aflati ca in Maldive aveti oportunitatea perfecta de a le practica. Printre cele mai intalnite sunt scuba divingul si snorkellingul, frumusetea insulelor atragandu-i in mod constant pe iubitorii acestor doua sporturi, dar si cadrul perfect ajuta, nivelul de vizibilitate de pana la 50 de metri si apa mereu calda creeaza mediul perfect unei scufundari pentru cei care isi propun sa cunoasca tainele adancurilor.

No comments:

Post a Comment