Mai sunt hoteluri ieftine in Bucuresti?

Mai sunt hoteluri ieftine in Bucuresti? Cu siguranta aceasta este intrebarea care ii framanta pe cei ce sunt in febra cautarilor unui loc de cazare. Intr-adevar capitala da tonul la preturi care de care mai ridicate. Cand vine vorba de conditiile oferite, cei ce viziteaza Bucurestiul trebuie sa se multumeasca de multe ori cu putin pentru ca au de ales intre hoteluri cu preturi la fel de ridicate si conditii la fel de nesatisfacatoare.

Avem insa o veste buna. Da, inca exista hoteluri ieftine in Bucuresti, cu servicii de o calitate impecabila. Daca inca nu ati auzit inca de AVE Hotel Bucuresti este cazul sa va scoateti agenda si sa va notati acest nume. Dar hai intai sa iti dam si cateva motive pentru care sa faci acest lucru. In primul rand exista doua hoteluri AVE in Bucuresti, unul situat pe Calea Victoriei, Ave Hotel Victoriei, si unul situat in apropierea Casei Poporului, AVE Hotel Unirii. Primul il recomandam celor ce isi doresc un loc special de relaxare, cu dotari de business, un boutique hotel la standard de 4 stele si tarif de 3 stele, situat ultracentral intre Piata Victoriei si Gara de Nord. Hotelul Vila Parlament este o destinatie perfecta pentru cei ce vor un loc linistit, cu gradina luxurianta si un aer mediteranean. Ambele locatii va vor oferi o multitudine de facilitati gratuite precum: informatii turistice si culturale in cazul in care vreti sa vizitati orasul, internet, primirea si transmiterea mesajelor in cazul in care calatoriti in interes de serviciu, pastrarea obiectelor si echipamentelor de valaore in spatii special amenajate, transportul si depozitarea bagajelor. Daca vreti sa profitati de ofertele speciale din partea hotelului, pentru zile de nastere sau aniversari in cuplu, nu trebuie decat sa accesati site-ul de prezentare pentru a afla mai multe informatii.

Speram ca indoiala ta cu privire la existenta hotelurilor ieftine in Bucuresti s-a risipit, iar tu te-ai hotarat sa calci pragul unuia din hotelurile AVE Bucuresti.

No comments:

Post a Comment