Camere supraveghere video profesionale

Atunci cand vrei sa te simti protejat si simti nevoia sa apelezi la unele servicii de securitate, inainte de toate este indicat sa te informezi asupra sistemelor de supraveghere pe care le poti implementa in casa sau in magazinul tau, ori in diverse spatii care consideri ca trebuie monitorizate non stop. Fie ca ai o afacere sau ca vrei pur si simplu sa iti protejezi caminul, poti apela oricand la multitudinea de camere supraveghere video pentru profesionisti sau pentru amatori in functie de nevoile tale. Cei mai cunoscuti producatori de camere supraveghere sunt: DSC, AVTech, CNB, Bosch, e-Sol, CSD, Dahua, Grundind, I-vision, HikVision, JVC, LG, Navaio, Navi, KMW, IR-Lab, Novus, ProdVidy, Q-See, Samsung, MTX, Provision ISR Sony, Vidy, Vision, Sfinx, Valtech si multi altii.

Toate camerele de supraveghere au optiuni standardizate, iar atunci cand alegi o anumita marca de pe http://www.sdsmag.ro, trebuie sa tii cont si de alte criterii precum: daca are sau nu infrarosu, daca are sau nu lentila inclusa, daca lentila este fixa, varifocala, sau daca are zoomul motorizat. O camera de supraveghere poate sa ajunga si la un pret de peste 2000 de lei, iar in functie de nevoile si de asteptarile fiecarui client in parte acest pret variaza.

Camerele de supraveghere video profesionale au mai multe optiuni, ele pot avea un meniu complex, cu mai multe functii, avand in dotare si Smart Infrared sau un sistem infrarosu mecanic. Profesionistii au la alegere intre mai multe tipuri de camere de supraveghere, ele avand format diferit precum: mini, speed dome, box, ascunse, dome simple, in carcasa cu infrarosu, ele putand fi alese dupa mai multe criterii. Daca ai nevoie de o camera video de supraveghere te poti orienta atat dupa formatul dorit cat si dupa functii. Formatul face diferenta atunci cand vrei ca sistemul de securitate sa fie unul elegant, sa nu iasa atat de mult in evidenta sau, in cel mai bun caz, sa fie chiar invizibil.

1 comment:

  1. Foarte util articolul despre camere de supraveghere. Ar trebuii sa veniti si cu informatii legate de camere ip.

    ReplyDelete