Marea Neagra - prilej de aventura

Sezonul estival este de departe cel mai asteptat moment al anului pentru impatimitii de soare si sporturi nautice. Vremea calda transforma in aceasta perioada orice sursa de apa intr-o ispita greu de refuzat. Tocmai din acest motiv multi renunta, macar pentru un weekend, la aglomeratia urbana si betonul incins, pentru o baie de soare si de...apa.

Si unde te poti bucura de toate acestea, mai bine decat la mare? Faptul ca Romania este o tara cu iesire la Marea Neagra ne permite sa ne bucuram constant de toate bucuriile si distractia specifica sezonului estival. In fond, litoralul Marii Negre de pe teritoriul Romaniei se poate lauda cu o multime de statiuni pline de plaje si locatii gandite pentru distractie. Pana si cazarile devin ispititoare, din moment ce an de an proprietarii de hoteluri si apartamente aleg cele mai bune oferte pentru turisti. Fie ca ai nevoie de cazare in Costinesti, in Mamaia, in Neptun sau in Eforie, vei gasi intotdeauna o locatie care sa se potriveasca nevoilor tale si sa respecte intotdeauna cele trei criterii: curatenite, intimitate si raport corect calitate-pret.

Cu Marea Neagra la doi pasi de majoritatea oraselor din tara, devine aproape imposibil sa nu o vizitezi. Valurile calde si nisipul incins atrag turistii mai mult ca niciodata, lasand in sufletele iubitorilor de aventura si distractie regrete la plecare. Cum statiunile sunt multe si posibilitatile de cazare extrem de numeroase, este imposibil sa nu iti placa la mare. Si cum deja in majoritatea statiunilor litorale s-a creat o adevarata traditie estivala, ziua a devenit prilej pentru bronz si relaxare, in timp ce noaptea se transforma in ziua petrecaretilor. Printre cluburi, restaurante si petreceri pe plaja este imposibil sa nu te distrezi la mare. Nici nu e de mirare ca Marea Neagra a devenit paradisul distractiei si al aventurii.

No comments:

Post a Comment