Solutii clasice de incalzire

Desi o serie intreaga de solutii inovatoare de incalzire au aparut pe piata in ultimii ani, multi dintre romani inca prefera solutiile clasice de incalzire. Este vorba despre centralele pe gaz, centralele pe curent electric sau despre centralele pe lemne sau peleti. 

Pretul unei centrale electrice clasice, pe gaz, curent sau lemn nu este deloc unul de neglijat si necesita un buget separat atunci cand ganditi bugetul pentru incalzirea casei, insa la centraleieftine.ro, veti gasi cele mai bune solutii de incalzire, accesibile si bugetelor mai mici, fara a face rabat de la calitate. In egala masura, tot aici sunt disponibile si accesorii pentru diferitele tipuri de centrale alese, dar si calorifere. La categoria centrale pe gaz, exista variante de centrale in condensatie cu preturi intre 3500 si 13600 RON, in functie de putere, centrale cu tiraj fortat, cu preturi intre 1900 si 5600 RON, aceasta din urma cu boiler incorporat, sau centrale cu tiraj natural, de la 2250 la 4800 RON. Pentru centrale pe curent electric, exista atat variante monofazate (pot fi folosite de pilda ca centrale de apartament, functionand la 220 V) dar si variante trifazate, pentru cei care isi construiesc case in zone fara retea de gaze naturale (380 V), cu puteri intre 6 si 28 kw, si cu preturi cuprinse intre 1800 si 2250 RON. Pentru cei mai traditionalisti, dar si pentru zone in care nu exista deloc posibilitate de conectare la reteaua de gaze naturale, iar centralele pe curent electric par inaccesibile din motive ce tin de aspecte tehnice, exista si varianta centralelor pe combustibil solid, fie ca este vorba despre lemn despre peleti sau despre carbune. 

Dincolo de centrale de diferite tipuri, magazinul online ofera si accesorii pentru montarea acestor centralelor, dar si cosuri, coturi si prelungiri pentru cosuri de evacuare.

No comments:

Post a Comment