Volkswagen socheaza amenintator

Pentru omul obisnuit care vrea sa-si cumpere o masina buna, noua si cu bani putini declaratia nemtilor este binevenita si aduce doar bucurie si speranta. Acest lucru nu se intampla insa si cu directorii sau cei care lucreaza pentru Dacia.

Volkswagen isi propune sa lanseze o masina care sa faca concurenta celor care produc masini low-cost. Din aceasta categorie face parte si marca de masini ce se produce in tara noastra, si anume Dacia.

Noul prototip isi propune sa nu depaseasca un pret de 8500 de euro si va fi disponibila din anul 2016. Masina se va vinde pentru inceput in America de Sud si China, iar dupa aceea va fi disponibila si pentru europeni.

Nemtii au luat aceasta decizie, deoarece industria auto este in continua scadere din cauza pietei de comercializare. Tot mai putini oameni se avanta sa dea sume mari de bani pentru masini. Cumparatorul ce traieste in criza se orienteaza inspre investitii reduse si de calitate.

Daca aceasta masina nu va depasi bugetul propus de 8500 de euro, atunci constructia ei se anunta a fi un succes total. Datorita renumelui bun pe care il au cei de la Volkswagen in longitudinea si performantele produselor oferite, multi oameni din clasa mijlocie isi vor atinti privirile catre Germania.

Initiativa nemtilor este oficiala, iar lucrul pentru producerea autoturismului in linie a inceput.

No comments:

Post a Comment