3 metode inedite de a curata masina inainte de a o tranzactiona prin anunturi auto

Atunci cand vrei sa-ti vinzi masina sau esti in cautarea uneia noi prin multitudinea de anunturi auto este important ca masina sa fie foarte curata si sa arate ca a fost si este ingrijita. Ca si un om, o masina neglijata nu este atragatoare si denota faptul ca proprietarul vrea sa scape de ea cat mai repede.
 
Pentru a-ti curata masina poti utiliza cateva metode neconventionale, care au fost testate de catre alti proprietari si au dat rezultate remarcabile.
Bauturile acidulate de tip cola sunt deja recunoscute pentru puterea lor de curatare a suprafetelor. Daca ai o masina romaneasca mai veche si vrei sa-i cureti motorul la exterior foloseste o cutie de suc. Toarna peste tot sucul si freaca dupa cateva minute cu o carpa, iar totul va straluci ca nou, urmele de praf si ulei fiind o amintire.
Pentru ca geamurile masinii sa sclipeasca in pozele din anunturi auto foloseste suc si stergele bine cu o carpa curata. Nu uita sa lipezesti geamurile pentru a elimina zaharul, altfel masina va fi un magnet pentru muste si praf.
 
Dupa ce ai terminat cu geamurile, fa-ti provizii de balsam pentru par si treci la caroserie. Cand vrei ca si caroseria masinii sa straluceasca exact ca cea a unei masini noi, spala bine masina cu balsam pentru par. Nu numai ca vopseaua va renaste, dar masina va respinge ploaia. Anunturile auto cu imagini care prezinta o masina stralucitoare au mai multe sanse sa atraga clientii.
 
Vodka inlocuieste cu succes lichidul pentru spalare parbriz, indeosebi pe timp de iarna, cand exista riscul ca lichidul de parbriz sa inghete si sa blocheze intregul sistem de stropire. O masina cu sistemul de curatare geamuri nefunctional este tranzactionata pe piata de anunturi auto la un pret mai mic, chiar daca aceasta nu este o problema serioasa de functionare. Cumpara cea mai ieftina marca de vodka si toarn-o intr-o sticla-bidon de 3 litri cu capac insurubabil, impreuna cu 2 linguri de detergent de vase si apa in completare.

No comments:

Post a Comment