4 lucruri de considerat cand alegeti locul pentru nunta

Obiceiurile nuntii, cununia civila, cununia religioasa, dar si petrecerea nuntii sunt elemente foarte importante de care organizatorii de nunti, respectiv mirii, trebuie sa tina cont atunci cand isi planifica frumosul eveniment.

Este foarte important sa alegi locul pentru nunta cu foarte mare atentie, deoarece o nunta reusita este un inceput excelent pentru o viata noua. Va prezentam in acest material 4 lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand porniti in cautarea locului perfect pentru nunta voastra. Exista o sumedenie de oferte, de aceea trebuie sa stiti exact care este cea mai potrivita pentru nunta visurilor voastre.

·O simpla cautare pe internet va poate oferi mii sau sute de mii de rezultate la expresia „restaurante nunti”. Incepe sa devina o moda si „nunta la cort”, asadar ofertele nu se lasa asteptate. Atunci cand incepeti cautarea, trebuie sa tineti cont, in primul rand de numarul de persoane pe care il poate gazdui sala. Cautati o sala care sa se apropie de numarul de invitati pe care il veti avea la nunta. Nu este in regula nici daca sala este foarte mare, pentru ca va parea ca nu aveti suficienti invitati, dar nici prea mica, deoarece se va produce inghesuiala.

·Asigurati-va ca sala are un ring de dans suficient de incapator. Dansul este un element foarte important al oricarei petreceri, cu atat mai mult a nuntii.

·Interesati-va daca locatia de nunta va ofera si sistem de sonorizare. Exista locatii care includ acest serviciu in pret, exista locatii care nici macar nu dispun de asa ceva. Este foarte bine sa tineti seama de acest lucru.

·Intrebati daca locatia include si huse pentru scaune, fete de masa etc. Acest lucru este extrem de important. Daca sunt incluse, atunci restaurantul are un mare plus inca de la inceput, deoarece aceste servicii, cumparate separat, sunt destul de costisitoare.

No comments:

Post a Comment