Aeroporturile cu acces la Paris

Parisul este si anul acesta in topul vanzarilor agentiilor de turism atunci cand vine vorba despre mini-vacante sau city-break-uri, la fel cum foarte multi romani s-au indreptat si pentru Sarbatorile de Craciun sau de Paste catre capitala franceza. Nu numai romanii aleg Parisul pentru vacante, aceasta fiind o destinatie preferata de turisti din intreaga lume. Numai in 2013 aproape 14 milioane de turisti din toate colturile lumii au ajuns in frumoasa metropola, ceea ce spune multe despre atractiile pe care acest oras le ofera turistilor si despre monumentele si obiectivele sale culturale si istorice.

Romanii care aleg sa calatoreasca la Paris o pot face fie cu masina personala sau cu autocarul, insa calatoria se va dovedi a fi mai mult decat epuizanta, fie o pot face cu avionul. Parisul este deservit de trei aeroporturi, niciunul dintre ele nefiind propriu zis situat in oras, dar de la care se poate ajunge foarte usor in metropola. Aeroportul International Charles de Gaulle - situat in nordul Parisului si cel mai apropiat de oras - este cel pe care ajung cele mai multe zboruri internationale, dar foarte importante sunt si aeroporturile Paris Beauvais si Paris Orly. Fie ca vorbim despre Charles de Gaulle, despre Orly (in Sudul Parisului) sau despre Beauvais (la distanta de aproximativ 85 de km), transferul catre oras este foarte simplu si accesibil cu Aero Shuttle Paris Transfers, care poate asigura la termenul stabilit cu clientul masina dorita pentru ca fiecare turist sa ajunga in siguranta la destinatia finala a calatoriei sale. Desi distanta de la Beauvais la Paris este de peste o ora, transferul din Beauvais la Paris va fi mai mult decat confortabil, daca vacanta va fi planificata cu ajutorul celor de la aeroshuttletransfers.ro.

Rezervarea masinii pentru transfer se poate face online, mentionand punctul de plecare si destinatia, numarul de pasageri si tipul de transfer dorit – privat sau VIP, iar costurile transferului vor fi generate automat cu ajutorul calculatorului de pe site.

No comments:

Post a Comment