Colantarea auto - o solutie de infrumusetare a masinii

Fara teama de a exagera trebuie sa spunem ca atunci cand apelam la colantari auto este clar ca apelam la solutii ieftine si bune de a ne ingriji de autovehiculul nostru. Colantarea masinii este aleasa de multi oameni in detrimentul unei vopsiri clasice mai ales pentru ca diferenta de pret este simtitoare si in plus se poate folosi absolut orice se doreste ca autocolant.

Cei mai indrazneti pot folosi tot felul de desene, de inscriptii sau de sloganuri publicitare, in limitele impuse de lege, iar acolo unde este cazul se poate face chiar si o colantare auto integrala, de interior sau de exterior, care nici macar nu necesita o investitie monstru. Totusi pentru ca o colantare auto sa iasa bine este foarte important sa se utilizeze folia de colantare potrivita cat si tehnica corespunzatoare si nu in ultimul rand o rabdare de fier. Oricum am alege si orice am alege sa aplicam pe masina, partea buna este ca foliile de colantare nu fac bule daca sunt aplicate asa cum trebuie. Multi se sperie de aceasta urmare a aplicarii, insa de regula se utilizeaza solutii speciale cat si instrumente speciale. Inainte de a se face colantari auto, masina va fi curatata cu un lichid alcoolic special conceput, care va permite apoi ca folia de colantare sa fie lipita sau dezlipita in cazul in care se solicita acest fenomen. Bulele foarte mici apar, acest lucru este imposibil de anulat, insa partea buna este ca ele pot fi indepartate cu ajutorul unei tehnici speciale iar cele mai marunte care raman vor disparea la un interval destul de scurt de cateva zile.

Asadar, pentru cei care doresc sa faca o colantare auto la masina proprie si se tem de anumiti factori, cel mai indicat este sa intrebe un specialist inainte sa ia o decizie, mai ales pentru ca acest procedeu nu numai ca are menirea de a proteja masina, insa o si decoreaza si fiecare vrea cel mai bun rezultat la final.

No comments:

Post a Comment