Mamaia – turism estival de patru stele

Una dintre cele mai placute experiente cand vine vorba despre vacanta de vara in Romania este statiunea Mamaia. Fara niciun fel de indoiala cea mai moderna statiune turistica de pe litoralul romanesc, Mamaia exceleaza atat la capitolul posibilitati de distractie si relaxare pe timpul zilei, cat si la capitolul viata de noapte, mai ales pentru cei tineri, care vin in mare parte pentru cluburile si restaurantele de aici.

Pachetele de sejurururi pe litoralul romanesc, chiar si in Mamaia unde exista ideea preconceputa ca vacantele sunt foarte scumpe si greu accesibile celor cu bugete mai reduse, pornesc de la preturi foarte bune si ajung, pentru conditii de lux, si la preturi foarte mari. Insa, daca alegeti pachetul de vacanta din ofertele paradistours.ro cu siguranta veti gasi un raport calitate-pret foarte multumitor. Hotelurile sunt in cea mai mare parte a lor renovate si cu dotari mai moderne decat ce ofereau odinioara, dar exista si hoteluri, moteluri sau chiar pensiuni nou construite, unele dintre ele optiuni numai bune de luat in calcul. Avantajul in Mamaia este amplasarea hotelurilor foarte aproape de plaja, cel mai aproape de pe intregul litoral, unele hoteluri fiind amplasate chiar pe plaja. Zona de nisip este dintre cele mai cautate si mai calitative, cu un nisip foarte fin, fara pietre, iar faptul ca aici au fost amenajate foarte multe plaje private nu face decat sa adauge un plus la aspectul modern si actual al Mamaiei.

Restaurantele sunt si ele extrem de variate, atat ca specific cat si ca preturi, dar in principiu exista sansa ca orice turist ajunge in Mamaia sa poata manca bine, sa se bucure de servicii de calitate, atat la preturi mici cat si la preturi mari. Insa, daca este ceva scump in mamaia acestea sunt cluburile de noapte, unde distractia buna costa, la fel ca si muzica buna si ambianta de calitate.

1 comment: