Utilitatea limbilor straine: franceza si germana

Odata cu integrarea in Uniunea Europeana orizontul de munca s-a deschis foarte mult si pentru cetatenii romani. Acum avem marea posibilitate de a ne angaja pe teritoriul tarilor care fac parte din comunitatea europeana si de a studia peste granitele Romaniei. Doua lucruri extraordinare, de care trebuie sa profitam. Doar cu un simplu certificat care sa ateste cunostintele in materie de limbi straine vom putea beneficia de aceste oportunitati.

Cunoasterea unei limbi straine, indiferent care este aceasta, a devenit o conditie principala a unei vieti profesionale reusite. Daca engleza este o limba pe care oricine o trece in CV, exista limbi straine la mare cautare, pe care putini le cunosc in detaliu. Germana si franceza sunt doua dintre acestea, cunoasterea lor aducandu-ne un atu in cazul in care luam hotararea de a lucra peste hotarele tarii.

Cunoasterea limbilor franceza sau germana a devenit o necesitate pentru o viata profesionala de succes. In prezent, atat franceza, cat si germana sunt limbi oficiale ale ONU, UE, UNESCO si Cruce Rosie.

De ce este importanta cunoasterea limbii franceza?

Pentru ca este o limba de circulatie internationala vorbita in peste 43 de tari. Cunoscand limba franceza putem obtine burse la scoli frantuzesti de prestigiu, precum Sorbonne sau Universitatea Pierre et Marie Curie. 

Avantajele pe care le obtinem ca si cunoscatori ai limbii germane

Germania este considerata una din tarile cu cea mai mare putere economica. Astfel, cunoasterea limbii germane creste oportunitatea unei cariere de succes. In Romania exista numeroase companii multinationale in care cunoasterea limbii germane este obligatorie. Companii de renume precum BMW, Siemens, Lufthansa, Bosch si multe altele fac periodic recrutari in randul vorbitorilor de limba germana.

Fie ca ne dorim sa ne perfectionam, fie ca vrem sa descoperim frumusetea celor doua limbi straine, putem opta pentru pregatirea in sistem online. Cu ajutorul unui laptop si a unui program de conversatie pe Internet studierea limbilor straine devine o modalitate de relaxare si distractie. Putem alege sa ne inscriem la un curs de limba germana sau la un curs de limba franceza online si avem meditator personal. Nimic mai simplu si mai modern! Obtinem certificarea si invatam ca exista metode atractive si avantajoase de invatare a limbilor straine.

No comments:

Post a Comment