Cum recunoastem un Swarovski autentic

Piata de fashion din intreaga lume a fost dintotdeauna una dintre cele mai expuse incercarilor repetate ale falsificatorilor. Ca vorbim despre haine si incaltaminte, ca vorbim despre accesorii (posetele fiind poate produsele cele mai copiate) sau ca vorbim despre bijuterii, toate segmentele industriei fashion au fost invadate de fake-uri de calitate indoielnica, ieftine si fara nicio legatura cu produsul autentic.

Brandul Swarovski este, pe piata bijuteriilor de lux, unul dintre numele cele mai populare si pentru ca multe dintre doamne sunt pasionate de bijuterii din argint cu Swarovski Elements exista si multi care speculeaza aceasta pasiune vanzand plastic sau sticla ordinara si pretinzand ca este Swarovski autentic. Pentru cei care nu vad cu ochiul liber diferentele dintre produsele originale si niste fake-uri,, iata la ce trebuie sa fiti atenti ca sa nu fiti inselati.

In primul rand un produs autentic Swarovski Elements are intotdeauna holograma si logo-ul oficial pe ambalaj. Compania Swarovski isi creaza produsele cu ajutorul unui compus special, care nu poate fi imitat, si care creaza stralucirea inconfundabila Swarovski. Paleta de culori este o alta caracteristica a cristalelor Swarovski, fiind vorba despre una aparte, cu culori delicate, In plus,fiecare culoare a produselor Swarovski are o denumire speciala, asa ca daca gasiti magazine care vand bijuterii Swarovski „galbene”, „rosii”, „verzi”, etc evitati sa cumparati pentru ca brandul Swarovski are un anumit chart de culori care poate fi gasit pe site, iar din acesta nu fac parte culori cu denumirea simpla. Cristalele Swarovski sunt perfect uniforme. Fiecare cristal seamana cu altul, iar taieturile sunt perfect simetrice, pentru ca este vorba despre produse taiate de masina. De asemenea, dimensiunile sunt identice.
Taietura cristalelor Swarovski autentice este foarte precisa. Fatetele se imbina perfect si nu sunt suprapuse aleatoriu, asa cum se intampla in cazul majoritatii fake-urilor existente pe piata.

In interiorul cristalului nu trebuie sa se vada nici un fel de bula de aer, iar daca se vede nu sunt cristale Swarovski autentice. Cristalele Swarovski sunt foarte fine la atingere, uniforme, nu au zgarieturi si nici excrescente. Imitatiile au adesea imperfectiuni si un finisaj indoielnic, tocmai de aceea nu sunt foarte greu de recunoscut, dar conditia esentiala este sa fi vazut macar o data in viata o bijuterie cu Swarovski autentic. Cea mai buna garantie ca veti cumpara produse autentice cu Swarovski Elements este sa cumparati de la dealeri autorizati, produse cu stampila ANPC, asa cum este si www.secundar.ro, unde calitate este garantata.

No comments:

Post a Comment