Tratamente ortodontice de calitate pentru o viata fara stres

De cand ne nastem pana cand ajungem la maturitate si mai tarziu la batranete, o dantura bine intretinuta este deosebit de importanta pentru o dezvoltare armonioasa. Cele mai multe neajunsuri apar in copilarie si adolescenta, atunci cand dintii incep sa creasca si apoi ajung la maturitate si nu se aliniaza corect. De aici si boli de genul paradontozei, dureri de cap, de gat sau chiar pierderea dintilor. Pentru a preveni astfel de anomalii cel mai bine este, daca sunteti din Galati sau din imprejurimi, sa va adresati Clinicii Dentare dr. Baltean, unde gasiti cel mai bun cabinet de ortodontie, recunoscut pentru calitatea tratamentelor prestate.

La acest cabinet de ortodontie Galati, pe langa o consultatie profesionala si o educatie sanitara bine puse la punct, pacientii pot sa-si puna aparate speciale pentru indreptarea dintilor crescuti anormal, cu un surub sau doua, pentru distalizare, cu expansiune in evantai (surub simetric si asimetric), gutiere ocluzale (frontala, bilaterala, totala). De asemenea, se ofera aparate mentinatoare de spatiu, aparat cu scut lingual, aparate de contentie tip Hawley sau cu arc vestibular. La copii si adolescenti, ca la orice cabinet de ortodontie serios din Galati, se poate face inaltare de ocluzie pe dinti de lapte sau pe dinti permanenti. In plus, pentru ca toata lumea stie ca micutii se tem de dentist si sunt de-a dreptul terorizati de cabinetele stomatologice, la Clinica Dentara dr. Baltean specialistii au grija ca experienta din acele cateva minute petrecute la cabinet sa nu fie traumatizanta, iar copiii sa revina pentru continuarea tratamentului cu incredere si placere.

Daca mai adaugam si amprentele bimaxilare, studiul de model si ortopantomografia, dar si existenta reglatorului functional Frankel, avem in fata unul dintre cele mai complexe pachete de servicii oferite de un cabinet ortodontie Galati. Asadar, mergeti din timp la un cabinet de ortodontie pentru a avea mai tarziu un zambet ingrijit si o viata relaxata!

No comments:

Post a Comment