Treci mai usor peste procesul de divort si partaj alaturi de cei mai buni avocati

Criza economica a reprezentat in primul si-n primul rand o piatra de incercare pentru mai toate familiile din Romania. Veniturile au inceput sa fie din ce in ce mai mici, preturile alimentelor au crescut, cerintele copiilor, acolo unde exista, au crescut si ele exponential, asa ca familia nucleara a inceput sa se clatine din temelii.

Desi nu e de dorit, divortul este de preferat in locul scandalului permanent si traumatizarii psihice a copilului. Din punct de vedere statistic, numai anul trecut, in 2013, 35 de mii de cupluri au ajuns sa dea „DA”-ul pe „Adio!”, cu 13% mai multe fata de acum doi ani. Atunci cand iminenta sa este o realitate a viitorului apropiat, un mediator sau un avocat ar fi cele mai bune alegeri. Daca mediatorul nu prea are succes, avocatul va poate ajuta sa treceti mai usor prin complicatul proces de divort.

Cuplurile care au ales aceasta din urma cale, sunt din zona Timisului si cauta un avocat bun Timisoara, pot sa mearga la un avocat divort si partaj Timisoara. Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii are cei mai buni avocati din oras si din zona gata la orice ora sa va consilieze si sa va sprijine in toate etapele unui proces de divort. Pentru inceput, un avocat divort si partaj Timisoara va poate oferi o consultatie care sa fixeze termenii divortului viitor-tot ce trebuie sa stiti va va fi prezentat pe intelesul dvs. de catre un avocat divort si partaj Timisoara, putand sa-i cunoasteti si pe toti cei care va vor asista de-a lungul procesului. Veti cunoaste in detaliu etapele, aspectele juridice, va vor fi redactate orice acte necesare pentru derularea divortului, veti fi indrumati cum sa gestionati situatia incredintarii copilului/copiilor, veti fi reprezentat la proces.

Si cetatenii romani din afara tarii pot apela la serviciile unui avocat divort partaj Timisoara, beneficiind de informari periodice despre mersul procesului si reprezentare in instanta dar si de rezolvarea divorturilor incheiate la tribunale din strainatate prin traducerea actelor si notarizarea lor, dar si recunoasterea valabilitatii lor pe teritoriul Romaniei.

No comments:

Post a Comment