Cum sa ne facem unghiile vara?

Vara este destul de greu sa tii pasul cu toate din moda mai ales pentru ca tendintele sunt variate si ele par sa se modifice de la o zi la alta. Iar unghiile trebuie sa beneficieze de o oja semipermanenta de exemplu Gelaze, aceasta fiind o linie speciala de gel pentru unghii creata in Statele Unite ale Americii sub marca China Glaze. Paleta de culori este atent selectata dintre cele mai populare nuante ale lacurilor de unghii China Glaze si contine culori moderne, uimitoare, cu o formula 100% gel care include si stratul de baza.

Acum este posibil sa iti faci o manichiura rezistenta in doar cativa pasi cu care sa te mandresti fara sa dai gres. Iata ce pasi trebuie sa urmezi ca sa ai o manichiura perfecta:  pregatesti unghia pentru aplicare, adica trebuie sa impingi cuticulele, dai usor cu pila pe suprafata unghiei si deshidratezi, aplici un strat subtire de Base in One adica gelul colorat in nuanta pe care tu o doresti, si apoi trebuie lasat la sucat 30 de secunde in lampa LED sau 2 minute in lampa UV. Repeti procesul cu stratul al 2-lea cu atentie sa acoperi toata zona dorita si sa nu atingi cuticulele. Aplici apoi un strat subtire de Gelaze Top Coat si usuci 30 de secunde LED sau 2 minute UV.  Stergi dupa toti acesti pasi unghiile cu solutie Gelaze Cleanser pentru a elimina reziduurile lipicioase fara a matui manichiura. Iar atunci cand vrei sa o indepartezi trebuie sa faci urmatorii pasi pentru a avea unghile curate: cu o pila care sa aiba o granulatie de 150 sau 180, zgarii sigiliul adica stratul protector de top coat, impachetezi unghiile cu folie imbibata cu solutia Gelaze Remover si lasi la inmuiat 10 minute.

Daca este necesar poti suplimenta timpul de inmuiere cu inca 5 minute, apoi cu ajutorul impingatorului de cuticule sau cu un betisor din portocal indepartezi gelul de pe unghii.

No comments:

Post a Comment