De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi invitatii de botez?

Comandarea unor invitatii botez nu este atat de simpla pe cat pare la prima vedere. In primul rand trebuie sa stiti clar care e tematica botezului, astfel ca fiecare dintre invitatii botez sa vorbeasca in avans despre evenimentul important din viata micutului.

Pe happycards.ro va puteti alege cele mai inspirate invitatii de botez din oferta de sute de modele realizate cu ajutorul unor cartoane speciale, cu grafica de calitate, desene simpatice, bebelusi, animalute, sau personalizate cu poza bebelusului, special gandite pentru botezul micutului. Invitatiile de botez propuse de happycards.ro sunt atat pentru fetite, colorate in roz, rosu, cat si pentru baietei, cu o cromatica in care predomina albastrul sau verdele. De asemenea, si grafica speciala cu personaje din desene animate, desene simple este perfect adaptata botezului unei fetite sau al unui baietel. Parintii care au gemeni pot fi si mai fericiti pentru ca pot asorta de minune oricare dintre invitatii botez cu sexul copilului.

Multe invitatii pot fi personalizate cu poza bebelusului, pot sa aiba o fundita sau pot fi decupate, mai complexe. Daca nu va puteti hotari ce invitatie sa alegeti sau nu stiti ce fel de plic s-ar potrivi, echipa din spatele magazinului online va poate consilia pentru a face cea mai inspirata alegere. Dupa ce ati gasit invitatia care va place cel mai mult, e timpul sa sa va ganditi si la textul din interiorul invitatiei de botez, unde se precizeaza locul, ora, cine va participa, numele micutului care urmeaza a fi crestinat. Textul din invitatia de botez trebuie sa fie haios si memorabil, usor de tinut minte peste ani de oricare dintre invitati. In caz ca nu sunteti prea inspirati sau nu aveti timp sa va ganditi la un text cu dichis, atunci gasiti pe http://www.happycards.ro/ un set de 20 de texte gata concepute, care se pot completa cu datele personalizate ale botezului.

Orice informatie sau neclaritate aveti puteti intreba echipa magazinului online, livrarea e gratuita la comenzi peste 250 de lei, iar returul e permis in maximum 10 zile lucratoare.

No comments:

Post a Comment