Da-i sportivul din tine un motiv de bucurie cu ceasurile Casio Pro Trek

Esti un impatimit al muntelui si vrei sa ai la mana un ceas care sa te ajute sa te descurci mai usor in salbaticie? Casio, una dintre cele mai bune firme de ceasuri din lume, cu o experienta pe piata de peste 50 de ani a inclus in colectiile sale de ceasuri casio si modele numai bune pentru luat intr-o drumetie pe munte sau o expeditie prin salbaticie alaturi de cei mai buni prieteni.

Recomandate celor care adora sa mearga pe munte, colectia de ceasuri Pro Trek de la Casio include modele multifunctionale cu dotari special gandite pentru o ascensiune pe munte mai sigura ca niciodata. Din seria de functii ale acestor ceasuri Casio Pro Trek incluse in gama de ceasuri casio cu o durabilitate si o calitate exceptionala amintim doar barometrul, altimetrul, termometrul, busolo-esentiala pe munte, fazele lunii sau nivelul mareei. Cu sau fara sincronizare radio, colectia de ceasuri casio pentru iubitorii de munte se distinge prin ceasuri cu cadrele iluminate automat, ecrane duplex LCD, baterii solare, rezistenta la temperaturi scazute, bezel rotativ – se gasesc la unele modele, sau cronometru. Se afiseaza toate informatiile despre ziua si ora, geamurile sunt rezistente, din cristal, rezista la apa pana la 20 bar.

O categorie aparte de ceasuri Casio Pro Trek o reprezinta cea analog-digitala, modelele avand senzori speciali de directie, altitudine, presiune barometrica sau temperatura. Afisajul se face simultan, adica exista si limbile obisnuite de la analog si afisajul de la digital, functiile speciale si bratarile rezistente completand o colectie speciala pe care o puteti admira si pe http://www.japora-ceasuri.ro/, magazin online unde puteti cumpara toate modelele de ceasuri Casio originale. La toate ceasurile Pro Trek garantia e de doi ani, se pot alege din peste 30 de modele diferite, originiale, livrarea e rapida, prin curier, returnarea e permisa, iar comunicarea e eficienta, putandu-se face prin orice mijloc de comunicare doresc clientii.

No comments:

Post a Comment