Scapa de cosmarul pierderii datelor de pe HDD cu Quartz Data Recovery

De cate ori nu vi s-a intamplat sa lucrati la o lucrare importanta, de exemplu la o lucrare de licenta sau la un proiect pe care vi-l ceruse seful pentru a doua zi, la locul de munca si sa constatati a doua zi dimineata, chiar inainte de o ultima revizie inainte de prezentarea de peste cateva ore, ca toata informatia necesara este inaccesibila?

Cauza acestei situatii neplacute se trage in cele mai multe cazuri de la HDD, mediul de stocare al laptopului sau PC-ului, care fie s-a stricat din punct de vedere fizic, fie o eroare sau un virus a provocat pierderea datelor. Din pacate, singuri nu prea puteti face nimic astfel incat sa obtineti din nou acces la date, mai ales daca nu intelegeti ce implica procesul in sine. Cea mai buna solutie ca sa nu primiti avertizare de la seful dvs. sau sa nu ratati licenta este sa apelati la un laborator recuperare date cu experienta. Daca tineti la calitatea serviciilor oferite si la garantia ca macar o mare parte din date pot fi recuperate, Quartz Data Recovery (quartz.ro), prima companie infiintata pe piata de recuperare date romaneasca, va deveni cel mai bun prieten al dvs. Cu o echipa de ingineri care sunt specializati in recuperari de date, Quartz Data Recovery (http://www.recuperaridedate.ro/alegerea-unui-laborator-pentru-recuperarea-datelor/) laborator recuperare date, va va ajuta sa va recuperati munca de ore bune astfel incat sa nu pierdeti speranta unei prezentari de succes. Fie ca se folosesc tehnici ce implica hardware special pentru recuperari date de pe HDD, fie ca se folosesc programe software dedicate, informatiile stocate vor reveni la dvs. in cea mai buna forma. Recuperarea propriu-zisa a datelor incepe dupa incheierea unui contract si evaluarea problemelor suportului de stocare, a posibilitatilor efective de recuperare.

Toate mediile de stocare sunt analizate si recuperate intr-o camera alba de clasa 100 unde nu exista praf sau alte impuritati, Uzual, in laborator recuperare date procesul de recuperare a informatiilor dureaza intre doua si sapte zile, sau, daca recuperarea de date este urgenta se poate stabili o alta durata, mai mica. In final infomatia recuperata este pusa la dispozitia clientului, in conformitate cu cerintele de livrare ale acestuia.

No comments:

Post a Comment