Ai nevoie de proiecte de case executate rapid?

Daca aveti ceva bani pastrati pentru o casa pe pamant, atunci investitia intr-un teren nu trebuie sa mai astepte. Scapati de galagia de la bloc, nu mai coborati si urcati zeci de scari, nu mai depindeti de lift sau de curentul de pe scari, care se ia cand va e mai mare dragul. Odata terenul cumparat, puteti incepe sa cautati un arhitect care sa se ocupe de proiecte de case si stabilirea utilizarii cat mai eficiente a terenului. Decat sa alergati prin oras dupa arhitecti despre care nu stiti mai nimic si care va pot insela mai bine cautati pe Internet cele mai bune firme de arhitectura, unde expertii in arhitectura sunt alesi pe spranceana.

ProiecteTIP este locul potrivit pentru a gasi cele mai bune proiecte de case si cei mai buni arhitecti care sa le execute exact asa cum va doriti. Aveti de ales dintre proiecte pentru locuinta parter+Etaj, case montane numai bune de petrecut vacanta, concediul, case la calcan, case parter si mansarda sau chiar doua locuinte cu parter si mansarda cuplate sau doar cu parter, tot cuplate. Fiecare proiect are toate datele de contact ale executantului, are o reprezentare 2D a viitoarei case, dar si planuri detaliate, proiecte de case pentru o orientare cat mai buna asupra produsului final. Pentru clientii mai pretentiosi, care au o familie mai mare, se poate alege un proiect de locuinta Sp+P+1E+2Er sau intre doua calcane, cu aceeasi structura. La cerere poate fi inclus in proiect si un garaj sau diferite tipuri de camere si design, unii arhitecti acceptand si refacerea proiecte de case in functie de teren, posibilitati de amplasare sau materiale dorite.

Toate proiectele cuprind DTAC si PT (PT se refera la un proiect tehnic pentru executarea structurii). La nevoie, unii arhitecti se pot ocupa si de consolidare, recompartimentare si modernizarea locuintei. Doar la ProiecteTIP gasiti cele mai mici preturi si cei mai buni arhitecti cu experienta dovedita de calitatea proiectelor realizate.

No comments:

Post a Comment