Hraneste-ti cainele natural si ajuta-l sa fie mereu in forma cu o mancare echilibrata

O vorba din batrani spune ca un organism hranit sanatos e un organism puternic. Nu doar oamenii au nevoie de o mancare sanatoasa pentru a se dezvolta armonios, ci si animalele de companie. Cei mai multi dintre noi avem in casa un prieten care nu ne dezamageste niciodata: cainele.

Rasele sunt diferite, nevoile lor sunt si ele diverse, asa ca hrana de caini trebuie sa fie diversificata si adaptata taliei si rasei animalului. Daca un caine nu seamana cu celalalt, asa se intampla si cu hrana caini, aceasta prezentandu-se in doua forme: uscata si umeda. Ambele pot fi gasite in orice pet-shop, insa cele mai bune tipuri se gasesc doar la Animalul Fericit. Magazin online tip pet-shop, Animalul Fericit are hrana si accesorii, jucarii pentru orice tip de animalut de companie, de la caini, pisici, pasari, pana la reptile si pesti, rozatoare. Referindu-ne la hrana caini uscata, oferta Animalul Fericit cuprinde saci de pana la 15 kg cu hrana uscata categorisita pe rase si nevoile fiecarui tip de organism, fiecare portie premium sau simpla continad vitamine, minerale, plante, fibre, legume, fructe, carne de pasare, vita sau chiar miel, omega3, acizi grasi si alte substante bune pentru sistemul circulator.

Fiecare punga are specificate si cantitatile recomandate zilnic in functie de greutatea cainelui, avand reduceri-unele produse-de pana la 40 de ron. Pe de alta parte, hrana caini umeda, la conserva sau pliculet, sub forma de pateu, de exemplu, imbogatit cu vitamine, minerale, oligo-elemente, fara coloranti sau arome chimice, natural, cu antioxidanti, omega3, acizi grasi, va asigura cainelui dvs. cea mai echilibrata mancarica primita vreodata. Si pentru ca micutul patruped merita rasfatat din cand in cand, Animalul Fericit pune la dispozitie si meniuri pe baza de carne de curcan sau pui, miel, cu orez si legume, fructe, ideale pentru un caine energic, sanatos si hranit natural, fara conservanti.

Alege si tu din zecile de produse pentru caini din categoriile hrana uscata si hrana umeda si poti economisi pana la 100 ron la fiecare sesiune de cumparaturi!

No comments:

Post a Comment