Lucruri incredibile pe care copiii au fost lasati sa le faca

Sa-si faca un tatuaj real. Cei mai multi parinti nu le vor permite niciodata copiilor sa se tatueze, insa sunt si unii care isi fabrica propria vopsea si isi tatueaza copiii singuri. Multi parinti au fost arestati pentru ca si-au tatuat copiii singuri si au fost surprinsi sa afle ca era in afara legii sa isi supuna copiii la astfel de operatiuni. Parintii a sapte copii si-au tatuat sase dintre ei cu un produs confectionat dintr-un pix de plastic si acul de la corzile chitarii. Copiii tatuati aveau intre 10 si 17 ani, iar cel mai mic avea doar sapte ani.

Mama biologica a chemat politia cand un tatuaj de pe unul din copii nu se mai stergea. Personalul de la scoala micutului a alertat politia cand a observat ca mama baiatului se tatuase pe o buna parte din corp. Un tata a facut sase ani de puscarie pentru ca si-a tatuat fiul cu o insigna unei bande pe care-o aprecia. Sa traga cu un Uzi. Intr-un incident socant de la inceputul lui 2014, un instructor de trageri de 39 de ani a fost omorat de eleva sa pentru ca nu a putut controla focul automat al unui Uzi. Ucigasa avea doar noua ani. Fata se afla cu familia sa in vacanta asa ca s-a dus la un poligon de trageri din afara LA. Trasul cu arma era pe lista de dorinte pe care dorea sa le indeplineasca in viitorul apropiat. Opinia publica a fost socata cand s-a aflat ca micutei i-a fost data pe mana o arma cu o asa putere si atat de multe gloante pe minut.

Greseala intructorului a fost ca a lasat arma pe foc automat. Intr-un alt incident, un baietel de noua ani a fost ucis pe loc cu un micro Uzi in timp ce a tras cu ea la un show cu arme. Baiatul care se ocupa de arme a avertizat parintii ca era prea puternica pentru micut, dar ei n-au inteles de vorba buna. Cei care au organizat showul au fost acuzati si trasi la raspundere, insa au fost achitati.

No comments:

Post a Comment