Gaseste oferte de vacante 2015 ieftine

Te gandesti deja la vacanta de Paste sau la cea de vara? Vrei sa gasesti rapid cele mai bune oferte de pachete turistice, la cele mai mici preturi? Pontic Tour, agentie touroperatoare cu experienta, are pentru tine cele mai diverse oferte de vacante 2015, la preturi pentru orice buzunar.

Fie ca alegi un circuit special, un city break, sau poate o croaziera sau un last minute, vacanta ta trebuie sa fie perfecta, asa ca Pontic Tour a gandit cele mai utile si mai frumoase sejururi in orice colt al lumii, adaugand un plus de gust vacantei dvs. cu ajutorul turismului culinar. De exemplu, puteti sa va petreceti o vacanta mergand intr-o superba croaziera tematica trecand prin Roma, Pisa/Florenta, Coasta de Azur, Barcelona, Tunis, Napoli sau puteti sa luati parte la Carnavalul venetian, sa purtati o masca si sa va plimbati cu gondola. Pentru impatimitii de istorie, Pontic Tour a pregatit pachete turistice speciale cu destinatia Istanbul, insulele Grecesti, Praga si Karlovy Vary, Havana sau Madrid. Niste vacante 2015 extraordinare, mai ales in perioada sarbatorilor pascale, pot fi petrecute in Insula Thassos sau la Dubrovnik sau, de ce nu, in Bulgaria, ofertele Pontic Tour avand incluse nopti de cazare la cele mai bune hoteluri din zona, mic dejun, la unele oferte si ghid inclus, acolo unde este inclus si un tur special. Biletele de avion sunt incluse in pachetele turistice, la fel si tranferurile, acolo unde e cazul. Vacanta de vara va fi una de neuitat daca alegeti oferta de vara de la Pontic Tour, cu destinatatia Insula Lefkada sau Insula Corfu, din Grecia, unde puteti sta sapte nopti linistiti la cele mai confortabile hoteluri, vizitand unele dintre cele mai frumoase monumente care exista in insulele grecesti.

Pana la destinatie se poate merge cu un charter, un autocar sau individual, mai mereu existand si oferte speciale si last minute pentru cei care nu se grabesc sa isi planifice o vacanta din timp. Orice alegere ai face, Pontic Tour iti garanteaza satisfactia deplina si relaxarea!

No comments:

Post a Comment