Fa-ti afacerea mai profitabila cu strungurile pentru lemn

In orice unitate de prelucrare a lemnului sau intr-un atelier amator, un strung este poate cea mai utila masina-unealta pe care o poate achizitiona proprietarul. Cu dimensiuni reduse si preturi mai mult decat acceptabile, strunguri pentru lemn se gasesc in orice magazin online si offline de masini si unelte pentru prelucrarea lemnului, sunt foarte eficiente si au un randament impresionant.

Ce se poate face cu un strung? Strungurile permit o gama larga de operatiuni, de la rotunjiri, la filetari, gauriri, zimtuiri ale pieselor prin metoda aschierii. Pe piata exista la ora actuala doua tipuri de strunguri care pot fi utilizate in prelucrarea lemnului: cele simple, strunguri pentru lemn, si cele cu copiator, foarte bune atunci cand avem nevoie sa facem mai multe piese la fel dupa un anumit model, tipar. Strungurile pentru lemn sunt echipate cu extensie pentru batiu, vibratiile din timpul prelucrarii pieselor din lemn sunt eliminate, exista foarte multe accesorii standard care se pot monta pe strungurile pentru lemn simple, se pot regla vitezele. Piesele pot fi prelucrare pana la 1070 mm gratie prelungirii batiului, iar papusa mobila permite prelucrarea pieselor lungi, in vreme ce axul asigura o concentricitate perfecta. Daca discutam de strunguri pentru lemn cu un copiator, atunci e bine de stiut ca papusa mobila are si gaura de trecere pentru a putea fi copiate si piesele mai lungi, viteza se regleaza automat pentru strunjire de calitate, fonta asigura prelucrarea fara vibratii, iar motorul cu transmisie, foarte puternic, asigura o copiere ultra rapida, in doar cateva minute.

Axul masinilor-unelte pentru prelucrarea lemnului cu copiator este lagaruit, are patru trepte de turatie, masinile fiind ideale pentru prelucrarea pieselor de mari dimensiuni. Ambele modele accepta accesorii dintre cele mai variate, le poate fi imbunatatita functionarea si randamentul prin intermediul lor, pot sa fie transportate dintr-un loc in altul gratie formei compacte si greutatii reduse.

No comments:

Post a Comment