Slabitul este mai usor daca folositi produse naturiste

Cea mai grea provocare pentru o femeie sau un barbat supraponderal este slabirea intr-o perioada scurta de timp. Imposibilitatea de a tine un regim pentru mai multe zile, dependenta de dulciuri sau alte produse pline de colesterol, dar si sedentarismul si viata dezechilibrata zadarnicesc orice incercare timida de incepere a unor diete sau urmare a unor regimuri alimentare recomandate de nutritionist.

Ca sa slabiti eficient ar trebui sa asociati produse naturiste de calitate, cu regim de viata sanatos, tratamente naturiste bazate pe ceai diuretic, laxative, alimente care nu va mai lasa sa va fie foame tare si plante-stimulent pentru metabolism. Daca e sa ne referim strict la plantele care pot sa faca minuni in regimurile pentru slabit usor si rapid, cele mai bune par a fi produse naturiste bazate pe plante cu rol de purificare, foarte bune atunci cand vrem sa eliminam lichide din abundenta care sunt retinute fara rost in organism. Din aceasta categorie fac parte toate produsele care contin papadie, soc si coada calului.

Pe langa curatirea rinichilor, aceste plante pot reechilibra tensiunea arteriala, pot sa ajute ficatul sa-si faca treaba mai bine, curata sangele de grasimi si stimuleaza arderea grasimilor daunatoare. Si taratele sunt extraodinare pentru a slabi ca la carte. In special produse naturiste care contin cantitati mari de tarate sunt excelenete pentru ca scad pofta de mancare, dau senzatia de satietate, simuleaza o masa plina de fibre si de carbohidrati, permitand organismului sa isi procure energia din surse naturale. Inulina, care se gaseste in mai toate produsele de slabit pe baza de plante este foarte eficienta in incetinirea absorbtiei de zahar din alimentele pe care le mancam, fiind o fibra solubila, usor de asimilat de orice tip de organism. Pe locul secund in cadrul unei diete si al unui regim pentru slabit se afla plantele-stimulent pentru metabolism, marea lor problema fiind ca au si efecte secundare.

Daca ne gandim doar la cofeina naturala sau guarana, ea poate sa creeze probleme mari celor cu tensiune, pentru ca o mareste, pulsul inimii creste si el, determinand agitatie, nervozitate insomnie grava. Totusi, regimul moderat si nu prea restrictiv e cheia pentru o slabire rapida, asa ca nu trebuie sa facem greseala sa avem mai putin de 1000 de kilocalorii zilnic si neaparat patru sau sase mese pe zi, ca sa ajutam metabolismul sa nu devina inactiv pe perioade lungi de timp.

No comments:

Post a Comment