Un fotoliu masaj, cea mai buna tehnica de relaxare completa

Sunt zile si ore cand un pic de relaxare poate face minuni si poate da nastere unor idei care in alte situatii nu ai cum sa le ai. Relaxarea e cu atat mai pretioasa cu cat modul in care e obtinuta e mai greu si mai deosebit. Totusi, relaxarea poate fi obtinuta si usor, fara prea mare efort, cu un fotoliu masaj de la Komoder.

Fotoliile masaj vandute de Komoder sunt cele mai ieftine pe piata din gama lor, sunt usor de intretinut, foarte simplu de utilizat si de adaptat oricarei stari si situatii. Bun pentru toata familia, fotoliu masaj poate oferi un masaj profesional chiar in confortul si intimitate caminului fara a fi nevoie sa va deplasati la un salon si fara a achita sume colosale pentru un masaj ca la carte. Alege fotoliul cu masaj potrivit pentru tine de la Komoder.ro.

Unele modele de fotoliu masaj au si masaj 3D, maseaza toate zonele sensibile de la picioare si maini, zona spatelui, oferind un masaj complet. Tehnologia revolutionara manuala, care imita masajul profesional facut cu mainile si cu pernele de aer incorporate, permite obtinerea unui masaj perfect, sistemul de perne cu aer fiind special conceput pentru a masa varfurile degetelor. Medicina chineza se imbina armonios cu cea vestica, mainile mecanice inteligente avand grija sa puna in miscare sangele si sa mentina un tonus de invidiat pentru intreg organismul. Masajul oferit de mainile inteligente cuprinde frictionare, bataie, prindere sau apucare si rasucire si alte tehnici interesante care le puteti descoperi pe komoder.ro. Verifica oferta Komoder.ro pentru fotoliu cu masaj.

Si zona vertebrelor cervicale si cea lombara poate fi masata tot cu mainile mecanice inteligente, suportul pentru talpi este flexibila, talpile putandu-se pozitiona intr-o maniera care sa permita masarea cat mai placuta si relaxarea completa. Bratele vor fi rasfatate de pernele cu aer, care vor stimula activitatea muschilor din acele zone, degetele vor fi incalzite cu un dispozitiv special, metabolismul fiind accelerat in acelasi timp cu cresterea circulatiei sanguine la nivelul lor. Pentru alte functii speciale si conditiile livrarii puteti consulta komoder.ro, de unde veti afla si ca aveti garantie doi ani la toate fotoliile masaj comandate si post-garantie de cinci ani.

Vizitati blogul Komoder.ro pentru a va alege un fotoliu cu masaj potrivit.

No comments:

Post a Comment