Asortarea unei perechi de blugi scurti ieftini, o treaba mai grea decat alegerea lor

Daca o fusta sau un pantalon lung mai poate fi asortat la o anumita tinuta eleganta, cu blugi scurti ieftini este ceva mai greu. Blugii scurti sunt complicat de asortat, implica riscuri vestimentare si nu garanteaza intotdeauna ca esti la moda. In primul rand, trebuie sa fie mulati pe silueta si pe inaltimea persoanei care-i cumpara, persoanele mai scunde nu au cum sa poarte pantaloni trei sferturi pentru ca nu le sta bine.

Pentru siluetele in forma de clepsidra se pot alege pantalonii bufanti, insa nu blugi scurti; de asemenea, nu e bine sa purtati blugi scurti la birou pentru ca este un semn de lipsa de respect fata de instituie-cel mai bine este sa optati aici pentru pantaloni trei sferturi. Daca nu sunt bani pentru perechi de blugi scurti ieftini puteti sa apelati la un truc foarte simplu: pantalonii vechi ii puteti scurta, aranja si ii faceti pantaloni scurti. Nu trebuie insa sa ii faceti prea scurti pentru ca pot fi un semn de prost gust si nu veti fi vazuti prea bine in societate. Blugii scurti sunt facuti pentru a scoate in evidenta partea de jos a corpului feminin, transmit o oarecare sexualitate, insa nu trebuie sa se exagereze in aceasta privinta. Cat despre asortare, blugii scurti merg bine cu tocurile inalte, bijuterii voluminoase si piele bine intretinuta, epilata. In privinta materialelor, foarte comozi sunt si pantalonii scurti din denim, care sunt mai eleganti un pic decat blugii scurtati.

Materialul de blug, ca sa fie la moda, trebuie sa fie prespalat, taiat si scurti in limita bunului simt. Si tot despre asortare e bine sa tineti cont ca pantalonii scurti care au imprimeuri sunt foarte buni alaturi de un top care are o singura nuanta. In ciuda preconceptiilor, pantalonii scurti pot merge si la birou, dar numai asortati cu un sacou elegant-ei trebuie sa fie peste genunchi. Avantajul blugilor scurti este ca se pot asorta foarte usor la orice tinute, mai ales in sezonul estival.

No comments:

Post a Comment