Unde sa iti repari laptopul

Cea mai des intalnita problema la un laptop este este racirea ineficienta a componentelor. Primele simptome care apar sunt: sistemul de operare se misca foarte greu, programele se deschid cu o oarecare intarziere, ventilatorul face un zgomot mai pronuntat decat de obicei. In majoritatea cazurilor daca se ruleaza programe mai complexe care necesita o putere mai mare de procesare, laptopul se va restarta fara nici un avertisment.

Laptopul nu are o viata infinta, ceea ce il face sa devina vulnerabil dupa o anumita perioada si trebuie sa gasesti un service laptop eficient care sa nu te lase sa astepti prea mult. Astfel ca pe onlaptop.ro gasesti solutii eftine de curatare, reparatii ventilator racire pentru urmatoarele tipuri de laptop: Acer, Apple, Asus, Dell, EMachines, Fujitsu Siemens, Gateway, HP Compaq, IBM Lenovo, LG, LiteOn, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, Uniwill. Daca ai nevoie de reparatii la ventilator, pentru ca laptopul tau sa se raceasca mai repede iata cepoate face onlaptop.ro pentru tine: curatarea de praf a tuturor componentelor laptopului si a fantelor de aerisire, inlocuirea thermal pad-urilor de pe procesor (CPU) si placa video (GPU), inlocuirea pastei termoconductoare, inlocuirea coolerului/ventilatorului daca acesta este defect. Iar in cauzl in care timpul nu iti permite sa ajungi la un sediu, atunci onlaptop.ro iti pune la dispozitie si o rubrica in care iti poti lasa datele de contact pentru ca o echipa sa se deplaseze la tine - ori acasa - ori la serviciu, sa iti ia laptopul si apoi sa ti-l aduca reparat, dupa care vei plati contravaloarea.

Totodata aici poti sa iti repari si calculatorul, iar daca soliciti o persoana sa faca acest lucru, trebuie sa precizezi ce anume vrei sa ti se repare, adresa trebuie completata exact, cat si numarul de telefon, si nu in cele din urma si simptomele laptopului.

No comments:

Post a Comment