Scapa de acnee in cativa pasi simpli cu tratamente revolutionare aplicate in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie

Prima data ati facut cunostinta cu ea pe la varsta pubertatii, cand v-a dat mari batai de cap. Mai tarziu, a revenit in viata voastra atunci cand sufereati de dereglari hormonale sau aveati probleme cu alimentatia haotica, foloseati anumite creme care provocau iritatii cutanate, alergii. E vorba de acnee, una dintre cele mai comune afectiuni dermatologice, localizata la nivelul glandelor sebacee, care nu mai pot elimina sebumul in exces, intrucat porii se infecteaza imediat si apar mici umflaturi rosiatice pe suprafata pielii. Printre cauzele care duc la aparitia unei forme mai mult sau mai putin grave de acnee se numara keratinizarea excesiva foliculara, cresterea secretiei de sebum, provocate de factori hormonali, flora microbiana de la nivelul foliculilor, diverse reactii inflamatorii si alergice.

Acneea poate aparea atat pe fata, cat si pe corp, pe spate, pe umeri, pe maini, in zona gatului, afecteaza in egala masura si barbatii, si femeile, este usor de diagnosticat si de tratat. La Clinica Hebra Dermatologie specialistii dermatologi cu experienta vasta pot diagnostica cu acuratate tipul de acnee pe care o are orice pacient, stabilind rapid tratamentul corect care urmeaza a fi aplicat. Se va urmari in special diminuarea cantitatii de sebum, curatarea porilor, reducerea inflamatiei, dar si corectarea dezechilibrului hormonal, cauza cea mai frecventa a aparitiei cosurilor atat de urate. Tratamentele aplicate la Clinica Hebra Dermatologie depind de severitatea afectiunii de, varsta si sexul pacientului, de tipul de acnee, de ten, de conditiile sociale sau bolile asociate, sunt personalizate si cu efect garantat. Cea mai utilizata metoda de tratament e cea a peelingului chimic, aplicat prin folosirea de extracte de acizi naturali si substante ce stimuleaza procese fiziologice diverse, formare de colage, productia de factori naturali cu rol hidratant.

Se mai utilizeaza creme, lotiuni ori geluri cu rol antibiotic si antiseptic, derivatii de vitamina A, dar si produse pe baza de hidroxiacizi sau tratamente hormonale. Pacientul poate pleca acasa dupa aplicarea tratamentelor, nu exista reactii adverse notabile, se pot relua activitatile zilnice normale. Efectele tratamentele sunt de lunga durata, tenul ramane curat, pielea nu mai sufera din cauza acneei.

No comments:

Post a Comment