Garderoba pentru sezonul toamna - iarna

Sezonul toamna-iarna se anunta unul destul de bun la capitolul moda, deja designerii se intrec sa etaleze la urmatoarele prezentari de moda cele mai elegante si extravagante tinute, magazinele ofera reduceri la diverse tipuri de imbracaminte pentru sezonul rece. Pentru ca toamna e anotimpul potrivit pentru imbogatirea garderobei cu haine noi iti propunem cateva idei pentru a cumpara cele mai frumoase si mai utile modele de imbracaminte pentru toamna-iarna.

In primul rand, inainte sa cumperi cam tot ce iti place din magazine, haine online sau haine luate din offline, trebuie sa te uiti bine in sifonier si sa vezi daca nu cumva mai ai anumite tipuri de imbracaminte, poate chiar aceleasi culori. In general femeile isi cumpara destul de des lucrui noi pentru propria garderoba asa ca e posibil sa mai existe si unele de care uiti si pe care le redescoperi cand incepi sa triezi din articolele vestimentare pentru urmatorul sezon.

In al doilea rand, incepe cautarile in online mai degraba decat in offline. Site-urile cu haine online au acum stocuri chiar mai mari decat cele offline, poti gasi modele unicat pe care multe magazine nu le au in stocuri, stocurile sunt reinnoite la timp asa ca ofertele sunt mereu in prim-plan. Preturile din online sunt mai mici ca in offline, reducerile se aplica mai tot timpul, poti sa vezi detalii despre fiecare produs, sunt fotografii cu rezolutie buna si poti da zoom la orice model pentru a vedea mai bine detaliile care fac diferenta. In al treilea rand, dupa ce ai gasit cateva haine care ti-ar place e bine sa compari preturile si sa vezi in ce magazin online sunt mai ieftine si unde conditiile de livrare si transport sunt in avantajul tau. Multe magazine sunt dispuse sa dea transport gratuit daca comenzile depasesc o anumita suma asa ca poti face si o economie consistenta daca nu mai trebuie sa achiti curieratul. In al patrulea rand, cumpara doar hainele care ti se potrivesc, care se „muleaza” perfect pe personalitatea ta, care corespund stilului tau. Nu cumpara haine care dau bine doar de dragul de a auzi in jur cateva laude.

Daca nu te simti bine intr-o imbracaminte mai bine renunti la ea si iei una pe care poate nu prea multi prieteni o vor aprecia. Atentie si la culori si la imbinarea lor, nu trebuie sa fie tipatoare sau mult prea intunecate, ideea este sa iesi in evidenta intr-o maniera pozitiva si sa radiezi, sa fii cat mai fresh. Cu cat mai multe modele din care sa alegi, cu atat mai bine. Nu in ultimul rand trebuie sa cauti mereu cele mai noi colectii de la producatori de top pentru a fi sigura ca vei da banii pe produse de calitate, din materiale rezistente si foarte frumoase, cu o croiala potrivita pentru orice eveniment.

No comments:

Post a Comment